The 100

https://the100hun.flaunt.nu/wp-content/uploads/2019/06/01_.png

A The 100, egy amerikai poszt-apokaliptikus tudományos fantasztikus dráma televíziós sorozat. Első szezonja 13 epizódot tartalmaz, amelyek 2014. március 19-től, a The CW – n kerültek adásba és 2014. június 11 – én fejeződött be. A The 100 Magyarországon az RTL Spike – on 2016. december 3 – tól Visszatérők címen került bemutatásra. A történetről röviden: az emberek elsőként térnek vissza a Földre majdnem száz évvel a pusztító nukleáris apokalipszis után, és megpróbálják meghatározni, hogy a bolygó elég lakhatóvá vált-e ahhoz, hogy túlélje. A sorozat az Arkban (Bárka űrhajóján) maradtakat is követi.

A Jason Rothenberg által rendezett sorozat követi, de nem mindenben a vele azonos című 2013 – as könyvet, amit Kass Morgan írt. Főként Vancouver helyszínén forgatták. Az első epizódot 2,7 millióan látták.

A sorozat nemzetközileg is debütált. 2014. december 3 – tól mindenhol elérhető DVD és Blu-ray lemezeken. Továbbá elérhetőek a digitális kiskereskedőknél is, mint például a Netflixen, az Apple iTunes Storen, a Microsoft Xbox Live Marketplacen és az Amazon.com – on keresztül.

ALAP INFORMÁICÓK

A sorozatról
A Százak
Szinkronhangok
Szereplők
Kass Morgan és a könyvsorozat
Helyszínek
Népek

ÉVADOK

1. évad
2. évad
3. évad
4. évad
5. évad
6. évad

ÉRDEKESSÉGEK

Idővonal
Könyv vs. sorozat
Különleges lények
Sorozatbéli kapcsolatok
Földiek nyelve – Trigedasleng
A.L.I.E.
Technológiák a sorozatban
Halálesetek
Idézetek

INTERJÚK