2020. 02. 13.     ninaa     spin-off    0 comments

A The 100 Jason Rothenberg-je elárulta nekünk, hogy kik fognak szerepelni az esetleges spin-offban, amit A visszatérők egyik részében, az Anaconda címűben fognak vetíteni. Iola Evans (Carnival Row), Adain Bradley (The Bold and the Beautiful, Riverdale) és Leo Howard (Why Women Kill, Legacies) kapták meg azt a megtiszteltetést, hogy részt vehetnek ennek a nagyszerű shownak az előzményeiben.

A cím nélküli spin off 97 évvel az eredeti sorozat eseményei előtt játszódik majd. A világ végével kezdődik – egy nukleáris apokalipszis, amely elpusztítja a Föld lakosságának nagy részét – és követi a földön élő túlélők csoportját, akik megpróbálnak megbirkózni a veszélyes világgal, miközben harcolnak egy új és jobb társadalom létrehozása reményében.

Evans egy Callie nevű nőt fog játszani, aki okos, szenvedélyes és lázadó. Évekig azért harcolt, amiben hitt, de amikor az apokalipszis elpusztítja a világot, amelyért oly keményen dolgozott, hogy megmentse, Callie-nak most új célt és jövőt kell találnia az emberiség számára.

Bradley karaktere Reese lesz. Szorgalmas és akaratos, egész életében versenyzett szeretett húgával, Callie-vel. Viszont amikor végre lehetősége adódik, hogy bebizonyítsa mennyit is ér, Reese-nek kitalálnia kell, hogy meddig hajlandó elmenni, hogy végre győztesen jöjjön ki.

Howard alakítja August-ot. Lázadó és szenvedélyes zenész, egy radikális környezetvédelmi csoport tagja, amelynek célja a bolygó megmentése minden szükséges eszközzel. Az apokalipszis után ki kell találnia, hogy legyen tovább, hiszen minden, amiért harcolt, eltűnt.

Evans és Bradley főszereplőkké válhatnak a sorozatban, ha sikerül elkészíteni. Rothenberg a visszatekintő Anaconda epizódot Leslie Morgenstein és Gina Girolamo segítségével hozta létre.

A színészekről is röviden: Iola Evans a Skócia Királyi Konzervatóriumában tanult. A Carnival Row-ban szerepelt Orlando Bloom és Cara Delavigne mellett. Adain Bradley világéletében színész akart lenni. A Riverdaleben alakította Trev Brown-ot két rész erejéig az első évadban. Aztán a Mr. Student Body President és Gazdagok és szépek sorozatokban láthattuk őt. Leo Howard színész és harcművész, A kukorica gyermekei-ben, az Indul a risza harmadik évadában, a Kickin’ It sorozatban, a Why Women Kill showban és most a Legacies második évadában láthattuk/láthatjuk őt.