2020. 02. 09.     ninaa     unity days    0 comments

A 2020-as Unity Days rengeteg viszonylag új szereplőt képviselt, köztük Shelby Flannery, JR Bourne, Chuku Modu és Sara Thompson. Amikor megkérdezték, hogy milyen volt a csatlakozás egy ilyen már-már családi szereplőgárdához, Bourne és Flannery különösen megható pillanatokat osztottak meg.

Bourne elmondta, hogy amikor megérkezett a forgatásokra, a székeket egy körbe rendezték, amit még soha nem tapasztalt. Ez azonnali közösségérzetet adott és ezáltal azt érezte, hogy tárt karokkal várták őt.

Lola első napja és jelenete a 6. évad fináléja volt, ami miatt igazán ideges volt. Jött az új évad, új jelenetek és csak kevés háttér információ kapott, Flannery úgy érezte, mintha újra és újra bombáznák őt a jelenetekkel.

Lola nagyon keményen dolgozott és Bob Morley odament hozzá, majd teljesen őszintén azt mondta neki: „megcsináltad”. Most pedig nagyon boldog és jól érzi magát a szereplők közt.

Chuku Modu elárulta, hogy a 6. évadba ahogy bekerült, megszületett a gyermeke és azt hitte végül, hogy nem tud majd csatlakozni a csapathoz, hiszen a kisgyermeke minden figyelmét megkapta. Végül viszont jól alakultak a dolgok és örül, hogy a társaság részese lehet.

Sara Thompson azt mondta, hogy szeretett Eliza Taylorral dolgozni a Josephine és Clarke jeleneteken.

Nem minden nap játszhatunk el egy sorozatban két karaktert.

Azzal kapcsolatban, hogy mennyire szeretik az új karaktereket, Richard Harmon nyilatkozott. Amikor együtt dolgoztak Luisa D’Oliveira-val a The 100 második évadában, azonnal e-mailt küldött a készítőnek és a showrunnernek, Jason Rothenbergnek, hogy elmondja nekik, hogy hatalmas hiba lenne, ha nem hoznák neki vissza.

Luisa azt mondta a rajongóknak, hogy elvárja, hogy Emori-t minden évad elején meggyilkolják és annyira hálás azért, hogy visszatérhet.

Sachin Sahel: Emori a kedvenc karakterem. Százszor mondtam, és örökké ezt fogom mondani.

Noha nehéz elbúcsúzni egy ilyen hatásos műsortól, de sok szereplő úgy érzi, hogy pontosan a megfelelő időben ér véget. A mai televíziós környezetben sok műsornak nincs lehetősége arra, hogy szándékosan írjon befejezést. Különösen Sahel, Harmon és Jarod Joseph értettek egyet abban, hogy boldogok, hogy a show a saját történetével ér véget.